Retail

Na de opening van het nieuwe Action DC in Echt in 2014 is Rooskens Group meegezogen in de onstuimige groei van het concern. Tegenwoordig leveren we dagelijks 10-tallen ladingen aan de verschillende Action distributiecentra waarbij we ons concentreren en specialiseren op het laatste stukje van de supply chain het transport van warehouse naar het distributiecentra.

In de laatste jaren hebben we ook veel ervaring opgedaan in aanleveren van andere DC’s van voornamelijk supermarkten of andere internationale retailers met non-food FMCG. Denk hierbij aan ketens als Economy, Tedi, Lidl en Rewe.

Ons Retail team is uitstekend op de hoogte van de eisen per retailer en zelfs per DC, we kennen een specialisatie op FTL transport met palletruil, waarbij we de hoogste kwaliteit op fix los en laad sloten garanderen.

Naast het voorspelbare reguliere transport kunt u ook bij ons terecht indien u promotionele acties aanlevert, waarbij u in een korte periode een heel groot volume moet transporteren. Met een weldoordachte aanpak, vormen nachtelijke levertijden en fix leverdata geen enkel probleem.

Voor eventueel containertransport en de overslag en opslag van uw producten verwijzen wij u naar één van de vele logistieke dienstverleners waar wij voor werken.