Pharma

Pharma

Pharma, een gevoelige supply chain in een geglobaliseerde sector

Tegenwoordig is er sprake van een steeds strengere regelgeving in de gezondheidszorg. Daarnaast vereisen de toenemende uitbesteding en globalisering van de productie een nog grotere flexibiliteit van de supply chains in de gezondheidszorg, dit om zo de kosten te optimaliseren.

De toeleveringsketens in de gezondheidzorg moeten in staat zijn om zich continue aan te passen, of het nu gaat om het versnellen van de beschikbaarheid van producten op het moment dat er sprake is van een tekort, het snel overschakelen van de ene toeleveringsbron op de andere, het stopzetten van het proces op het moment dat een product van de markt wordt gehaald. In al deze gevallen dienen de toeleveringsketens zich voortdurend te moeten aanpassen. Verzenders willen verantwoordingsplicht, transparantie, standaardisering en compliance in de gehele toeleveringsketen. Real-time informatie is van belang om de doorlooptijden en productintegriteit te bewaken.

Onze beloftes

Onze beloftes

Contact

Wat kan Rooskens Group u bieden:

Control tower ingericht voor de pharmaceutische supply chain. Rooskens Group beschikt over alle kennis die nodig is voor het vervoeren van pharmaceutische goederen. Wij beschikken over een betrouwbaar netwerk van GDP-gecertificeerde vervoerders. Daarmee bent u verzekerd van de best mogelijke optie betreft prijs en kwaliteit. De wensen en behoeften van de klant staan voorop!

 

Vervoerders klik hier!