Geconditioneerd vervoer

Wilt u uw geconditioneerd vervoer uit handen geven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij kunnen namelijk in heel West- en Zuid-Europa, o.a. in de Benelux, Duitsland en Scandinavië, uw geconditioneerd vervoer van levensmiddelen en versproducten organiseren en laten uitvoeren. U kunt hierbij denken aan verpakte kaas, fruit, zeevruchten, vis, bloemen en planten. Dankzij ons uitgebreide netwerk van partners zijn wij niet afhankelijk van de capaciteit van één vervoerder. Door dit uitgebreide netwerk van partners zijn we uiterst flexibel en kunnen we u een concurrerende en scherpe offerte aanbieden.

 

De voordelen van Rooskens Group

Wanneer u besluit samen te werken met ons, maakt u kennis met ons bedrijf en de voordelen die wij u kunnen bieden. We zijn in het bezit van meer dan 25 jaar aan ervaring als expediteur en zijn sinds 1988 actief in de transport. Door deze ervaring kunnen wij snel en actief onze klanten bedienen en voorzien van de juiste informatie. Bovendien zijn we altijd op zoek naar de beste manier om uw producten van A naar B te vervoeren. Dit zijn de overige voordelen waar we u graag kennis mee laten maken:

  • Internationaal transport
  • Complete ladingen en groupage
  • Snel en scherpe tarieven
  • Eén loket voor al uw logistieke oplossingen wereldwijd
  • Periodieke rapportages over vervoersprestaties
  • Voedselveiligheid in de keten
  • Diepgevroren en gekoeld transport

Uiteraard houden we altijd rekening met uw wensen en leveren we een transportoplossing op maat. Wij ontzorgen u niet alleen voor het vervoer zelf, maar voor het gehele proces. Daarnaast kunnen wij voor u de douanezaken uit handen nemen.

 

Geconditioneerd vervoer

In heel West-Europa en Zuid-Europa kunnen we geconditioneerd vervoer voor u regelen, waaronder in de Benelux, Duitsland en Scandinavië.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te verkennen of om al uw vragen te stellen.