Transport van en naar evenementen is topsport

Event transport is topsport, maar moet het ook zo duur zijn? Wij denken van niet!  Er zijn maar weinig sectoren, welke in zo’n korte periode moeten pieken en waar tegelijkertijd een zeer hoge flexibiliteit en kwaliteit nodig is. Locaties moeten steeds sneller worden opgeleverd en er wordt steeds meer gebouwd in een korte periode. Verder zijn de materialen idealiter het hele seizoen onderweg.

Wij zien ons zelf graag als lichtpuntje in deze chaos. Door ons grote netwerk van vertrouwde vervoerders binnen de Benelux en de rest van Europa kunnen we snel schakelen. De sterke aanwezigheid van Rooskens Group op de meeste festivals, sport en stadionevenementen zorgt ervoor dat we kunnen inspelen op onverwachte situaties.

Naast een breed scala aan trailers zoals openwagens, huifwagens, kastenauto’s, (semi)diepladers en uitschuivers hebben we ook nog de volgende branche specifieke oplossingen:

  • Opslag in de regio; we hebben op strategische plaatsen in Duitsland en de Benelux oplossingen voor opslag. Hierdoor kunnen uw goederen tussen evenementen in de buurt worden opgeslagen of tijdens evenementen snel beschikbaar zijn.
  • Track & Trace een vrachtwagen volgen is leuk. Wij weten liever waar de goederen zijn, zeker als A/V het materiaal betreft. Materiaal voor evenementen in het buitenland worden vervoerd in een neutrale vrachtwagen, op verzoek dubbel bemand en wordt er wordt alleen gestopt op beveiligde locaties.

Zorgeloze logistiek en transport voor al onze klanten voor elk festival of evenement dat is ons doel.

Meer weten over de mogelijkheden omtrent event transport? Neem dan vrijblijvend contact op met Rooskens Group of stuur een e-mail naar benelux.france@rooskensgroup.com.