Luchtvracht

Ook voor het organiseren van het transport van luchtvracht bent u bij Rooskens Group aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw zending overal ter wereld geleverd of afgehaald kan worden. Dankzij onze jarenlange ervaring met luchtvrachtzendingen kunnen we u ook hierin optimaal van dienst zijn en dragen we zorg voor een betrouwbare en correcte afhandeling van uw zending.

Mocht u overigens advies wensen over vraagstukken die te maken hebben met de douane, dan helpen we u hier ook graag bij.

 

De drie voordelen die standaard gekoppeld zijn aan onze dienstverlening van luchtvracht:

  • Complete afhandeling van A tot Z, zoals de verpakking en voor- en na transport. Ook douane vraagstukken regelen we graag voor u, zowel op de luchthaven van vertrek als aankomst.
  • Zo min mogelijk beperkingen met betrekking tot de luchtvrachtzending. Voor afwijkende gewichten, maten en ADR hebben we doorgaans een goede oplossing paraat.
  • Wereldwijde, snelle en flexibele bezorging.

Snelheid en precisie zijn zeker voor dit soort zendingen belangrijke kernwoorden. U bent bij ons altijd verzekerd van een soepel verloop van uw luchtvrachten. Houdt er wel rekening mee dat luchtvrachtzendingen duurder zijn in vergelijking tot wegvervoer of zeevracht.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u gewoon meer informatie over transport door de lucht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!