Luchtvracht

Ook voor luchtvracht bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw zending overal ter wereld geleverd of afgehaald kan worden. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u ook hierin optimaal van dienst zijn en dragen we zorg voor een betrouwbare en correcte afhandeling van uw zending. Mocht u overigens advies wensen over vraagstukken die te maken hebben met de douane, dan helpen we u hier ook graag bij.

 

Deze drie voordelen zijn standaard gekoppeld aan onze dienstverlening:

  • Complete ontzorging van A tot Z, zoals de verpakking en voor- en na transport. Ook douane vraagstukken regelen we graag voor u, zowel op de luchthaven van vertrek als aankomst.
  • Zo min mogelijk beperkingen met betrekking tot de luchtvrachtzending. Voor afwijkende gewichten, maten en ADR hebben we doorgaans een goede oplossing paraat.
  • Wereldwijde, snelle en flexibele bezorging.

 

Snelheid en precisie zijn zeker voor dit soort zendingen belangrijke kernwoorden. U bent bij ons altijd verzekerd van een soepel verloop van uw luchtvracht. Houdt er wel rekening mee dat luchtvrachtzendingen duurder zijn in vergelijking tot wegvervoer of zeevracht.