Transport van en naar Frankrijk

Uitbreiding van diensten in Frankrijk

5 november 2020 / Blogs Laatste nieuws

Precies 3 jaren geleden nam Rooskens Group het initiatief om diensten naar en van Frankrijk een flinke stimulans te geven. Deze inspanningen hebben zich geloond: jaar over jaar hebben wij een omzetstijging van meer dan 25% kunnen realiseren. Tijd om even de resultaten te bewonderen, maar niet voor lang!

Met ingang van oktober 2020 is ‘Fase 2’ gelanceerd: meer klanten, nieuwe markten en meer mogelijkheden. En dat alles ondanks de moeilijke omstandigheden in welke we momenteel verkeren als gevolg van de coronapandemie.

Om onze doelen omtrent Fase 2 te bereiken en om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen is onze afdeling Sales uitgebreid. Daarnaast is onze planner Thomas enkel nog met opdrachten rondom Frankrijk bezig om zo alles in goede banen te leiden. Door deze uitbreidingen bent u verzekerd van deskundige specialisten welke de markten optimaal gebruiken en diverse logistieke mogelijkheden met zich mee brengen. Denk hierbij aan de Franse cultuur, taal, de tolheffingen, geldende wetten en regels etc.

Waar we tot nu toe voornamelijk bezig waren met export en import tussen Frankrijk en de Benelux, hebben wij daar nu onze diensten aan toegevoegd voor Spanje, Portugal en Griekenland. Dit alles is kenmerkend voor onze ambitieuze doelen waarbij we blijven vernieuwen en onze dienstverlening optimaliseren.

Benieuwd hoe Rooskens Group uw zorgen rondom transport kan wegnemen? Neem dan contact op met een van onze specialisten via sales@rooskensgroup.com.