Transport van en naar evenementen is topsport

12 april 2019 /

Transport van en naar evenementen is topsport, maar moet het ook zo duur zijn? Wij denken van niet!  Al zijn er maar weinig sectoren, welke in zo’n korte periode moeten pieken en tegelijkertijd een zeer hoge flexibiliteit en kwaliteit nodig is. Locaties moeten steeds sneller worden opgeleverd en er moet steeds meer gebouwd worden in een korte periode, de materialen zijn idealiter het hele seizoen onderweg.

Wij zien ons zelf graag als lichtpuntje in de chaos, door ons grote netwerk van vertrouwde vervoerders binnen de Benelux en de rest van Europa kunnen we snel schakelen. De sterke aanwezigheid van Rooskens Group op de meeste festivals, sport en stadion evenementen zorgt dat we kunnen inspelen op onverwachte situaties.

 

Naast een breed scala aan trailers zoals openwagens, huifwagens, kastenauto’s, (semi)diepladers en uitschuivers hebben we ook nog de volgende branche specifieke oplossingen:

 

  • Opslag in de regio; we hebben op strategische plaatsen in Duitsland en de Benelux oplossingen voor opslag, zodat uw goederen tussen evenementen in de buurt kunnen worden opgeslagen of tijdens evenementen snel beschikbaar zijn.

 

  • Track & Trace een vrachtwagen volgen is leuk. Wij weten liever waar de goederen zijn, zeker als A/V het materiaal betreft. Materiaal voor evenementen in het buitenland worden vervoerd in een neutrale vrachtwagen, op verzoek dubbel bemand en wordt er wordt alleen gestopt op beveiligde locaties.

 

Zorgeloze logistiek en transport rondom voor al onze klanten voor elk festival of evenement dat is ons doel.