Transport per koel- of zeecontainer

Toename in aanvoer fruit per koel- en zeecontainer

5 oktober 2020 / Laatste nieuws

Gedurende het eerste halfjaar van 2020 was de aanvoer van goederen over zee in koel- en vriescontainers 2,8 procent hoger dan in het eerste halfjaar van 2019. Met name werd er meer fruit verscheept, terwijl de aanvoer van groente en vlees daalde. De totale overzeese aanvoer van goederen in containers daalde met 1,6 procent ten opzichte van 2019.

De overzeese aanvoer van fruit in koelcontainers stijgt al jaren. In de eerste helft van 2020 nam de aanvoer van frit met ruim 160 duizend ton toe. De aanvoer van fruit omvat nu zo’n 57% van de totale aanvoer van gekoelde goederen in containers over zee. Vooral de aanvoer van bananen is flink toegenomen, van de totale stijging in aanvoer van 160 duizend ton is er 101 duizend ton bananen.

Ook voor het overzees verschepen van koel- en vriescontainers bent u bij Rooskens Group aan het juiste adres. Sinds 2001 spelen we, onder de naam Rooskens Shipping bv,  in op de vele verzoeken om niet alleen internationale transporten over het land te regelen, maar ook overzee. We bieden zeevrachten aan via een specifiek netwerk op strategische plaatsen in de grote havens van de wereld met uitzonderlijke flexibiliteit voor al uw container en conventionele zendingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kijk voor meer informatie op de pagina ‘Zeevracht en binnenvaart