Statement Coronavirus (COVID-19)

13 maart 2020 / Coronavirus Laatste nieuws

Wij volgen met de grootst mogelijke zorg de actuele situatie en ontwikkelingen omtrent het Coronavirus en de wereldwijde impact ervan. Graag brengen wij u middels dit bericht op de hoogte van gevolgen die het virus heeft op onze dienstverlening.

Intern worden er extra maatregelen getroffen om de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers te waarborgen. Rooskens Group zal volledig operationeel blijven met het uitvoeren van alle transport en logistiek gerelateerde activiteiten. Rooskens Group heeft de continuïteit van de bedrijfsvoering gegarandeerd door het thuiswerken van medewerkers daar waar nodig en mogelijk te faciliteren.

Echter is de impact van het virus op de transportsector merkbaar. Het goederenvervoer blijft vooralsnog in Europa gewoon doorgaan. Houdt er wel rekening mee dat uw transporten vertraging op kunnen lopen door de extra maatregelen die zowel internationaal als landelijk getroffen zijn. Vanzelfsprekend doen wij, in samenwerking met onze partners, ons uiterste best om de best mogelijke oplossing voor u te vinden.

Voor ons is persoonlijk contact altijd van groot belang, zeker ook in de huidige situatie. Daarom kunt u, indien u vragen heeft over uw transport, contact met ons opnemen. We houden u graag op de hoogte via onze medewerkers, email en onlinekanalen.

Wij hopen op uw begrip en zijn ook in deze periode beschikbaar zijn voor al uw (aan)vragen.