Even voorstellen.. Breyten!

11 september 2020 / Interviews

Mijn naam is Breyten Kouwenberg. Ik ben 27 jaar en woon samen met mijn vriendin in Venlo. Ik zit in het 4e jaar van de opleiding Finance & Control op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Hiervoor heb ik een Mbo-opleiding Bedrijfsadministratie gedaan. Het komende halfjaar ga ik mijn afstudeeropdracht bij Rooskens Group uitvoeren.

Wat ga je gedurende je stageperiode onderzoeken en uitvoeren?

Ik ga onderzoeken wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot OCR. Optical Character Recognition is het gebruik van technologie om gedrukte of handgeschreven teksttekens te onderscheiden in digitale afbeeldingen van fysieke documenten, zoals een gescand papieren document. Denk hierbij in de praktijk aan het automatisch inlezen van een ontvangen inkoopfactuur of verkooporder.

Verder zal ik gaan onderzoeken wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot self-billing. Bij self-billing stelt de afnemer zelf een factuur op voor de geleverde goederen of diensten van de leverancier.

Hoe ben je bij Rooskens Group terecht gekomen?

Op mijn LinkedIn profiel had ik een oproep geplaatst dat ik op zoek was naar een afstudeeropdracht. Binnen de kortste tijd kreeg ik een bericht van Rooskens Group waarin ik uitgenodigd werd voor een eerste gesprek!

Wat hoop je te leren en ontwikkelen?

Het zelfstandig leiden van een project waarbij ik zelf initiatief neem, de juiste mensen betrek bij het onderzoek en methodisch een scriptie schrijf.

Wat zijn naast je werk je grootste hobby’s?

Ik ben in mijn vrije tijd graag bij familie en vrienden. Ik heb een neefje van 2 jaar waar ik graag naartoe ga. Verder ben ik een sportliefhebber, ik kijk graag naar voetbal en Formule 1. En anders kijk ik graag naar een Netflix serie. Het zelf sporten is nog een puntje voor verbetering.

Heb je al een idee wat je na je studie wil gaan doen?

Als ik klaar ben met mijn studie wil ik graag zo snel mogelijk aan het werk.

Hoe zijn je eerste weken bij Rooskens Group bevallen?

In februari was het plan om bij Rooskens te gaan afstuderen, maar toen had ik mijn norm nog niet behaald. Ik heb dit halfjaar overbrugt door bij Rooskens te mogen werken. Ik heb grotendeels ondersteunend werk gedaan. Er lopen leuke projecten met leuke collega’s bij Rooskens dus ik heb het erg naar mijn zin.

 

Wil jij ook stage lopen bij Rooskens Group? Kijk dan eens op onze vacaturepagina of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

finance & control