Farmacie

Het vervoeren van farmaceutische goederen vraagt om extra aandacht en expertise. Kwaliteitsbewaking is namelijk van groot belang bij het transport door de korte houdbaarheid en temperatuureisen van de goederen.

Rooskens Group neemt graag uw zorgen rondom het vervoer van farma producten uit handen. Naast het laten vervoeren kunnen wij u ook voorzien van relevante logistieke data. De logistieke keten van farma bestaat uit verschillende schakels, waarbij Rooskens Group u kan helpen om vanaf de eerste tot de laatste schakel inzicht te creëren. Met deze data kunt u uw eigen processen blijven verbeteren.

In elke fase van de supply chain vindt er controle plaats op temperatuur, blootstelling aan licht, vochtigheid, beweging en diefstal. Daarom is het van belang om een gestructureerde en transparante aanpak te hanteren. Dankzij ons ‘Freight Forwarding Management Systeem’ kunnen we inspelen op de wensen en behoeften van farmaceutische bedrijven. Dankzij dit IT-systeem en onze gespecialiseerde partners kunnen we uw goederen op de voet volgen en kunnen de omstandigheden continue gemonitord worden. Zo kunnen we de kwaliteit van uw transport waarborgen.

Om aan de kwalitatieve eisen van uw transport te voldoen werken we uitsluitend met vervoerders die beschikken over het GDP-certificaat. Dit is een certificaat om het kwaliteitsniveau rondom het distributienetwerk van farmaceutische goederen te handhaven.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)475 583 100 of via de contactpagina.